- Autor: verrunnkaa
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hotová jíška (v suchém stavu) | 20 |
| Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 1500 |
| Žampiony | 170 |
| Brambory pozdní | 170 |
| Mrkev | 100 |
| Máslo čerstvé nesolené | 35 |
| Vejce celé (syrové) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 2751 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 917 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 16.7, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







