TOPlist


Kuřecí kostky na celeru, rýže, hlávkový salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: Leela
  • Porce: 4.00

1 porce EH 1810 kJ, B 34g, T 11g, S 52g

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)20
Kuřecí prsa520
Cibule80
Celer - bulva400
Česnek20
Salát hlávkový480
Mouka pšeničná hladká20
Rýže vařená bílá průměr160

Energetická hodnota celkem: 5416 kJ

Bílkoviny (g): 140, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 121 SAFA (g): 5 Cukry (g): 39 Vláknina (g): 25 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1354 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 30.3 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 9.8 Vláknina (g): 6.3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

grilovací koření,sůl,ocet nekalorické sladidlo

Postup přípravy

Omyté a osušené kuřecí maso nakrájíme na kostky, osolíme, ochutíme grilovacím kořením a necháme asi 30 minut v chladnu uležet. Na rozehřátém oleji orestujeme cibulku, přidáme na hrubém struhadle nastrouhaný celer a lisovaný česnek, krátce podusíme a doplníme kuřecím masem. Mírně podlijeme vodu a dusíme do změknutí. Zaprášíme moukou a necháme provařit. Podáváme s dušenou rýží a hlávkovým salátem se sladkokyselou zálivkou Čerpáno z knihy Hubneme s rozumem tvořivě

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma