- Autor: janty
- Doba přípravy (min.): 50
- Porce: 1.00
cibule, hovězí z krku, olej olivový
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso přední průměr | 76 |
Cibule | 31 |
Oleje (všechny druhy) | 1 |
Energetická hodnota celkem: 829 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
nakrájenou cibulku zpěním, přidám na kostky nakrájené maso, osolím a přidám koření (kari, kmín, chili, kurkumu) a dusím. podávám bez zahuštění śe špaldovými těsovinami, příp. dalšími přílohami
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.