- Autor: lenka.viktorova
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| BeBe rodinné jemné | 260 |
| Jihočeské máslo 82% | 50 |
| Tvaroh odtučněný průměr | 500 |
| Mascarpone | 250 |
| Cukr vanilkový | 10 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 100 |
| Jahody | 250 |
| Vejce celé (syrové) | 220 |
Energetická hodnota celkem: 15386 kJ
Bílkoviny (g): 118,
Tuky (g): 201,
Sacharidy (g): 346,
SAFA (g): 106,
Cukry (g): 199,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 962 kJ
Bílkoviny (g): 7.4, Tuky (g): 12.6, Sacharidy (g): 21.6, SAFA (g): 6.6, Cukry (g): 12.4, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







