- Autor: jokr21.3
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Králičí průměr | 250 |
| Cibule | 40 |
| Mrkev | 160 |
| Petržel - kořen | 100 |
| Celer - bulva | 50 |
| Mouka pšeničná polohrubá | 10 |
| Oleje (všechny druhy) | 7 |
Energetická hodnota celkem: 2833 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1417 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






