TOPlist


buřtguláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: verrunnkaa
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Párky libové220
Mouka pšeničná hladká34
Sádlo vepřové škvařené20
Brambory pozdní390
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě1500
Hotová jíška (v suchém stavu)40

Energetická hodnota celkem: 4945 kJ

Bílkoviny (g): 44, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 107 SAFA (g): 31 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1236 kJ

Bílkoviny (g): 11, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 26.8 SAFA (g): 7.8 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma