Zapečená vepřová kýta se špenátem a nivou
- Uživatelský recept
- Autor: Admifa
- Porce: 2.00
- Doba přípravy (min.): 60
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta (syrová) | 200 |
Sádlo vepřové škvařené | 10 |
Špenát listový mražený | 200 |
Sýr s modrou plísní (Lidl) | 115 |
Kunín smetana 12% | 50 |
Energetická hodnota celkem: 3530 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 6
SAFA (g): 15
Cukry (g): 3
Vláknina (g): 6
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1765 kJ
Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 29.5, Sacharidy (g): 3 SAFA (g): 7.5 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1.5
Dochucovadla:
Sul, pepř
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se