TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zapečená vepřová kýta se špenátem a nivou

Zpět
  • Autor: Admifa
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sul, pepř

Energetická hodnota celkem: 3520 kJ

Bílkoviny (g): 70, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 6 SAFA (g): 15 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1760 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 29.5, Sacharidy (g): 3 SAFA (g): 7.5 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Kýtu nakrájíme na plátky, poklepeme, posolíme a popepříme. Na lžici sádla opečeme z obou stran. Přendáme do pekáčku, vkterém budeme zapékat. Špenát podusíme a osolíme. Navrstvíme ho na maso. Zasypeme nastrouhanou nivou a zalijeme smetanou. Zapékame při 200© dokud se niva nerozpustí.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři