- Autor: Monika278
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 45 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 15 |
Hovězí maso zadní průměr | 800 |
Celer bulva | 300 |
Mrkev | 400 |
Petržel - kořen | 300 |
Bujón průměr (hotový) | 600 |
Rajský protlak | 120 |
Pór | 50 |
Víno červené | 200 |
Energetická hodnota celkem: 10051 kJ
Bílkoviny (g): 182,
Tuky (g): 110,
Sacharidy (g): 164,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 80,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 14
Energetická hodnota na 1 porci: 1256 kJ
Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 3.6, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.