- Autor: verrunnkaa
 - Uživatelský recept
 - Porce: 2.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Vločky ovesné | 130 | 
| Mandle (nesolené) | 20 | 
| Banány sušené | 30 | 
| Rozinky | 30 | 
| Brusinky sušené | 30 | 
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 10 | 
| Med | 25 | 
| Jihočeské AB 78% | 3 | 
Energetická hodnota celkem: 4217 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 23, 
                                                        Tuky (g): 22, 
                                                        Sacharidy (g): 176,
                                                        SAFA (g): 4,
                                                        Cukry (g): 86,
                                                        Vláknina (g): 26,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 2109 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 88, SAFA (g): 2, Cukry (g): 43, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






