TOPlist


Coleslaw

  • Uživatelský recept
  • Autor: Simmonska
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Majonéza Mikado50
Mrkev80
Celer bulva200
Hollandia Selský jogurt bílý 90
Cibule50
Zelí bílé hlávkové700
Cukr bílý (řepný, třtinový)4

Energetická hodnota celkem: 3070 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 67 SAFA (g): 3 Cukry (g): 31 Vláknina (g): 29 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 768 kJ

Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 16.8 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 7.8 Vláknina (g): 7.3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř, ocet, citronová šťáva, cukr

Postup přípravy

Nakrouháme si zelí s celerem a mrkví, osolíme, opepříme, přidáme ocet, citronovou šťávu, cukr, majonézu a jogurt. Vše promícháme, necháme pár hodin rozležet a můžeme konzumovat.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma