- Autor: Monika278
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zátkovy těstoviny vaječné (v suchém stavu) | 500 |
Uzená kýta | 300 |
Cibule | 80 |
Žampiony | 200 |
Jihočeská Niva 50% | 100 |
Sádlo vepřové škvařené | 10 |
Olej běžný (průměr) | 10 |
Vejce celé (syrové) | 450 |
Energetická hodnota celkem: 14324 kJ
Bílkoviny (g): 186,
Tuky (g): 114,
Sacharidy (g): 400,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1791 kJ
Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 14.3, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.