- Autor: Kucirkova
- Doba přípravy (min.): 180
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 1100 |
Mrkev | 500 |
Celer - bulva | 250 |
Celer řapíkatý | 300 |
Fazolky | 100 |
Hovězí mozek | 100 |
Energetická hodnota celkem: 10865 kJ
Bílkoviny (g): 237,
Tuky (g): 141,
Sacharidy (g): 98,
SAFA (g): 63,
Cukry (g): 58,
Vláknina (g): 34,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2716 kJ
Bílkoviny (g): 59.3, Tuky (g): 35.3, Sacharidy (g): 24.5, SAFA (g): 15.8, Cukry (g): 14.5, Vláknina (g): 8.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.