vepřové v mrkvi
- Uživatelský recept
- Autor: Iva Skorepova
- Porce: 6.00
- Doba přípravy (min.): 45
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta | 500 |
Mrkev | 1000 |
Cibule | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Citronová šťáva | 10 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 2 |
Energetická hodnota celkem: 5420 kJ
Bílkoviny (g): 111,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 112
SAFA (g): 17
Cukry (g): 67
Vláknina (g): 32
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 903 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 18.7 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 11.2 Vláknina (g): 5.3 Sůl (g): 0.2
Dochucovadla:
sůl, pepř, tymián
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se