- Autor: libusesp
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
| Smetana zakysaná 15% | 150 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 1000 |
| Mouka pšeničná hladká | 50 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
| Cibule | 150 |
| Celer bulva | 150 |
| Petržel - kořen | 150 |
| Mrkev | 300 |
| Hovězí maso zadní průměr | 1000 |
Dochucovadla:
bobkový list, nové koření , pepř, sůl , citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 11372 kJ
Bílkoviny (g): 253,
Tuky (g): 110,
Sacharidy (g): 162,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 97,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1422 kJ
Bílkoviny (g): 31.6, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 20.3, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 12.1, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






