- Autor: simona.bidlova
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana na vaření 12% | 200 |
Víno červené | 300 |
Cibule | 150 |
Celer bulva | 80 |
Petržel - kořen | 80 |
Mrkev | 150 |
Jehněčí kýta | 1000 |
Energetická hodnota celkem: 12767 kJ
Bílkoviny (g): 192,
Tuky (g): 195,
Sacharidy (g): 108,
SAFA (g): 93,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2128 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 32.5, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 15.5, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.