TOPlist
Sledujte nás:

Hovězí na houbách

Zpět
  • Autor: majadu
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 3.00

400g hovězího masa, loupaná plec - plátky, 22g oleje, 200g cibule, masox, 250g mražených hub, 15g hladké mouky, 2dcl vody, pepř, sůl

Ingredience

Dochucovadla:

masox, pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 3932 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 58, Sacharidy (g): 42, SAFA (g): 18, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1311 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na polovině oleje orestuji v papiňáku cibuli do zlatova. Na druhé polovině oleje opeču po obou stranách naklepané plátky masa. Opečené maso přendám do papiňáku, opepřím, osolím, přidám kostku masoxu, houby a vodu. Papiňák zavřu a dusím 20 minut. Po uplynutí této doby vypnu a nechám 10 minut dojít. Po té z omáčky vyndám maso nechám vodu vydusit zapráším moukou a zaleji opět cca 2dcl studené vody. Nechám 5 minut provařit, pak přidám maso a nechám ještě prohřát. Podáváme s rýží a se zeleninovým salátem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři