TOPlist
Sledujte nás:

Dušené vepřové se žampióny a fazolkami

Zpět
  • Autor: Evellina78
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, sójová omáčka Tamari Shoyu

Energetická hodnota celkem: 4228 kJ

Bílkoviny (g): 100, Tuky (g): 57, Sacharidy (g): 23, SAFA (g): 17, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 529 kJ

Bílkoviny (g): 12.5, Tuky (g): 7.1, Sacharidy (g): 2.9, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Na oleji orestuj žampiony, přidej na kostičky nakrájené vepřové maso a podlij vodou, osol, přidej sójovou omáčku. Až je maso měkké, přidej fazolové lusky a dodus doměkka.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři