TOPlist


Boršč ala Iris

  • Uživatelský recept
  • Autor: IrenaM
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Řepa červená280
Kapusta hlávková320
Mrkev150
Celer bulva150

Energetická hodnota celkem: 1423 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 59 SAFA (g): 0 Cukry (g): 35 Vláknina (g): 30 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 356 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 14.8 SAFA (g): 0 Cukry (g): 8.8 Vláknina (g): 7.5 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Vše nakrájíme na kostičky, jako první dáme vařit červenou řepu, pak mrkev, celer, kapusta. Osoli, opepřit, kmín dle chuti.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma