- Autor: IrenaM
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Řepa červená | 280 |
Kapusta hlávková | 320 |
Mrkev | 150 |
Celer bulva | 150 |
Energetická hodnota celkem: 1423 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 3,
Sacharidy (g): 59,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 356 kJ
Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Vše nakrájíme na kostičky, jako první dáme vařit červenou řepu, pak mrkev, celer, kapusta. Osoli, opepřit, kmín dle chuti.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.