TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Boršč ala Iris

Zpět
  • Autor: IrenaM
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Řepa červená280
Kapusta hlávková320
Mrkev150
Celer bulva150

Energetická hodnota celkem: 1423 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 0, Cukry (g): 35, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 356 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 0.8, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 0, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Vše nakrájíme na kostičky, jako první dáme vařit červenou řepu, pak mrkev, celer, kapusta. Osoli, opepřit, kmín dle chuti.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři