TOPlist


Rybí filé na rajčatech

  • Uživatelský recept
  • Autor: Orlice
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Filé z tresky (mražené)600
Olej běžný (průměr)15
Rajčata 150
Cibule100

Energetická hodnota celkem: 2842 kJ

Bílkoviny (g): 105, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 14 SAFA (g): 3 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 711 kJ

Bílkoviny (g): 26.3, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 3.5 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 2.3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl, česnek, čubrica

Postup přípravy

Filé osolíme, očesnekujeme, posypeme čubricou a osmahneme na lžíci oleje. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a 150 g pokrájených rajčat. Dusíme pod pokličkou 10 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma