TOPlist


Segedýn

  • Uživatelský recept
  • Autor: Naspet
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule330
Olej řepkový10
Vepřová plec (syrová)400
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu500

Energetická hodnota celkem: 4182 kJ

Bílkoviny (g): 86, Tuky (g): 52, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 19 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1394 kJ

Bílkoviny (g): 28.7, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 14.7 SAFA (g): 6.3 Cukry (g): 7.7 Vláknina (g): 6.3 Sůl (g): 1.7


Dochucovadla:

sůl, paprika, kmín

Postup přípravy

Cibuli zesklovatět, zasypat č. paprikou, zprudka osmahnout maso (osolené), podlít vodou, přidat bujon a zavřít v tlakovém hrnci na 40 minut. Po otevření přimíchat propláchnuté a scezené zelí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma