- Autor: madridacka
 - Doba přípravy (min.): 20
 - Uživatelský recept
 - Porce: 20.00
 
                    Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Cibule | 100 | 
| Kapr (syrový) | 200 | 
| Mrkev | 180 | 
| Celer bulva | 250 | 
| Majonéza light (Hellmann´s) | 120 | 
| Francouzký bochník s vlašskými ořechy | 600 | 
Dochucovadla:
citron, hořčice, pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 10603 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 99, 
                                                        Tuky (g): 99, 
                                                        Sacharidy (g): 296,
                                                        SAFA (g): 12,
                                                        Cukry (g): 34,
                                                        Vláknina (g): 41,
                                                        Sůl (g): 7
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 530 kJ
Bílkoviny (g): 5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 2.1, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






