TOPlist


Canelloni plněné ricottou a špenátem s rajčatovou omáčkou

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 4.00

Recept je z knihy Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí. K zakoupení na e-shopu STOBu http://www.stob.cz/cs/eshop

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Gran Moravia40
Mozzarella 45%60
Ricotta360
Vejce celé (syrové)110
Rajčata konzervovaná800
Špenát listový mražený300
Těstoviny (v suchém stavu)200

Energetická hodnota celkem: 7798 kJ

Bílkoviny (g): 107, Tuky (g): 71, Sacharidy (g): 189 SAFA (g): 42 Cukry (g): 48 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1950 kJ

Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 17.8, Sacharidy (g): 47.3 SAFA (g): 10.5 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

sůl, pepř, česnek, bazalka

Postup přípravy

Rozmražený špenát smícháme s ricottou, vejcem a strouhaným parmezánem, ochutíme solí, pepřem a česnekem. Připravenou směsí plníme canelloni a vložíme do zapékací misky. Rozmixovaná konzervovaná rajčata ochutíme solí, pepřem (případně trochu dosladíme) a bazalkou a nalijeme na připravené canelloni. Připravené canelloni poklademe plátky mozzarelly a posypeme strouhaným parmezánem, pečeme v předehřáté troubě cca 30 minut na 170°C.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma