TOPlist


Databáze potravin

Rajčata konzervovaná

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 90 kJ
  • Bílkoviny: 1.2 g
  • Tuky: 0.2 g
  • Sacharidy: 3.5 g
  • SAFA: 0.1 g
  • Cukry: 3.4 g
  • Vláknina: 1 g
  • Sůl: 0.02 g
Pokud je zelenina zpracována vhodným způsobem a jedná se o kvalitní suroviny, zachovává si i sterilovaná zelenina řadu příznivých látek. Rajčata jsou významná především díky obsahu lykopenu. Energetická hodnota je velmi nízká, můžete proto konzervovaná rajčata zařadit v přiměřeném množství do jídelníčku, jsou vhodná především pro přípravu omáček na těstoviny, kuskus apod.

Náhrada

Sterilovanou zeleninu můžete zařazovat do jídelníčku, střídejte ji však se zeleninou čerstvou.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma