- Autor: ipajeros
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 1000 |
Cibule | 250 |
Mrkev | 300 |
Rajčata | 450 |
Paprika zelená | 300 |
Celer řapíkatý | 50 |
Vitana Natur bujón (hotový výrobek) | 25 |
Dochucovadla:
petrželka, mletý pepř, worcester nebo kari koření
Energetická hodnota celkem: 2833 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 126,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 66,
Vláknina (g): 54,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 567 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 25.2, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 13.2, Vláknina (g): 10.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
1 menší hlávka zelí, 3 cibule, 3 mrkve, 5 rajčat, 2 zelené papriky, 1 řapík celeru, 1 kostka bio zeleninového bujonu, petrželka, mletý pepř, worcester nebo kari koření. Očištěnou zeleninu nakrájíme na menší kousky , vložíme ji do hrnce s vodou , přidáme rozdrobenou bujonovou kostku a vaříme doměkka. Nakonec polévku ochutíme petrželkou, pepřem a kari nebo worcesterem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.