TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Tukožroutská polévka

Zpět
  • Autor: ipajeros
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

petrželka, mletý pepř, worcester nebo kari koření

Energetická hodnota celkem: 2833 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 126, SAFA (g): 1, Cukry (g): 66, Vláknina (g): 54, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 567 kJ

Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 25.2, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 13.2, Vláknina (g): 10.8, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

1 menší hlávka zelí, 3 cibule, 3 mrkve, 5 rajčat, 2 zelené papriky, 1 řapík celeru, 1 kostka bio zeleninového bujonu, petrželka, mletý pepř, worcester nebo kari koření. Očištěnou zeleninu nakrájíme na menší kousky , vložíme ji do hrnce s vodou , přidáme rozdrobenou bujonovou kostku a vaříme doměkka. Nakonec polévku ochutíme petrželkou, pepřem a kari nebo worcesterem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři