- Autor: Gabcaska
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 255 |
Mleté maso na sekanou | 255 |
Kukuřice cukrová | 40 |
Mrkev | 60 |
Pór | 30 |
Oleje (všechny druhy) | 50 |
Cibule | 145 |
Česnek | 10 |
Žampiony | 110 |
Rajský protlak | 70 |
Energetická hodnota celkem: 7527 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 131,
Sacharidy (g): 86,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 40,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2509 kJ
Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 43.7, Sacharidy (g): 28.7, SAFA (g): 13.7, Cukry (g): 13.3, Vláknina (g): 7.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.