- Autor: sduranova
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 4.00
Kuřecí prsa prokladané čedarem a tyrolskou slaninou, zalita vejci
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa | 500 |
President Cheddar | 80 |
Handl Bauchspeck Tiroler | 50 |
Vejce celá průměr | 100 |
Olivovy olej Extra Virgin | 5 |
Cibule | 150 |
Dochucovadla:
Thajské koření
Energetická hodnota celkem: 5376 kJ
Bílkoviny (g): 159,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1344 kJ
Bílkoviny (g): 39.8, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Formu na srnčí hřbet lehce vymažeme olivovým olejem a vysypeme strouhankou Maso okořeníme, cibuli nakrájíme na půlkolečka, rozšleháme vejce Skládáme do formy maso, cibule, slanina, sýr, slanina, cibule, maso. zalijeme vejce. Pečeme ve vyhřáte troubě cca na 200 asi 1 hodinu. (Pokud si chcete byt jisti, že maso je dobře propečené, nejdříve ho přikryjte cca na 45 minut alobalem)
Komentáře je možné psát až po přihlášení.