TOPlist
Sledujte nás:

Kuřecí zapékané s Cheddarem a tyrolskou slaninou

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 4.00

Kuřecí prsa prokladané čedarem a tyrolskou slaninou, zalita vejci

Ingredience

Dochucovadla:

Thajské koření

Energetická hodnota celkem: 5376 kJ

Bílkoviny (g): 159, Tuky (g): 63, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 33, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1344 kJ

Bílkoviny (g): 39.8, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 4, SAFA (g): 8.3, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Formu na srnčí hřbet lehce vymažeme olivovým olejem a vysypeme strouhankou Maso okořeníme, cibuli nakrájíme na půlkolečka, rozšleháme vejce Skládáme do formy maso, cibule, slanina, sýr, slanina, cibule, maso. zalijeme vejce. Pečeme ve vyhřáte troubě cca na 200 asi 1 hodinu. (Pokud si chcete byt jisti, že maso je dobře propečené, nejdříve ho přikryjte cca na 45 minut alobalem)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři