TOPlist


Domácí burger

  • STOB recept
  • Autor: Karolína Fourová
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule12
Jogurt bílý polotučný průměr25
Salát ledový20
Rajčata 50
Bulka fitness80
Hovězí maso zadní průměr (syrové)150

Energetická hodnota celkem: 1876 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 5 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

oregano, chilli, sůl, pepř, bylinky

Postup přípravy

Libové hovězí maso nameleme a ochutíme sušeným oreganem, špetkou soli a chilli. Z masa tvoříme burgery a pečeme je v troubě rozpálené na 180 °C na plechu vyloženém pečícím papírem. Podáváme v housce (ideálně celozrnné, nebo si upečeme domácí) se zeleninou (kolečka rajčat, cibule, listy salátu) a domácím jogurtovým dipem, který si připravím z bílého jogurtu, česneku a libovolných bylinek.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

03. 01. 2018 14:39

jesus

Burgry běžně nejím, ale hovězí maso mám ráda

27. 11. 2017 17:52

ifucikova

Vypadá to dobře, určitě vyzkouším.

16. 11. 2017 11:31

ajanka

Nedávno jsem dělala domácí burgery i s domácí houskou. Byly vynikající a ještě mám přehled kolik čeho v tom je a jak je to i připraveno - třeba čerstvost masa , dip atd....

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma