TOPlist
Sledujte nás:

Vdolky

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

vanilka, citr.kůra

Energetická hodnota celkem: 13816 kJ

Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 228, Sacharidy (g): 275, SAFA (g): 36, Cukry (g): 44, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 2303 kJ

Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 45.8, SAFA (g): 6, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zaděláme klasické kynuté těsto, necháme nakynout nadvakrát a pak znovu po vykrájení vdolečků, před vložením do trouby uděláme dolíček a dobře potřeme olejem. Popřípadě můžeme i smažit (v receptu je počítáno množství na smažení) Pečeme při 180°C do červena.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři