- Autor: Paffka
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 1.00
Hovězí ogrilujeme na roštu z obou stran. Brambory vařené ve sluce nakrájíme a spolu se zeleninou osmahneme na olivovém oleji.
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 90 |
Brambory rané | 150 |
Cibule | 30 |
Cuketa | 100 |
Rajčata | 100 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1784 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.