TOPlist


Fazolková polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: Ludmilat
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jihočeské máslo 82%14
Mrkev20
Celer bulva10
Fazolky200
Brambory pozdní170
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)300
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě150

Energetická hodnota celkem: 1885 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 55 SAFA (g): 9 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 628 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 18.3 SAFA (g): 3 Cukry (g): 6.3 Vláknina (g): 3.7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, lahůdkové droždí

Postup přípravy

Brambory uvaříme v trošce vody.Osmahneme mrkev, celer a rozmrazené fazolky na másle, přidáme uvařené brambory a mléko a ještě krátce zavaříme spolu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma