TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolková polévka

Zpět
  • Autor: Ludmilat
  • Doba přípravy (min.): 15
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, lahůdkové droždí

Energetická hodnota celkem: 1865 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 55, SAFA (g): 9, Cukry (g): 19, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 622 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 18.3, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Brambory uvaříme v trošce vody.Osmahneme mrkev, celer a rozmrazené fazolky na másle, přidáme uvařené brambory a mléko a ještě krátce zavaříme spolu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři