- Autor: Ludmilat
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jihočeské máslo 82% | 14 |
Mrkev | 20 |
Celer bulva | 10 |
Fazolky | 200 |
Brambory pozdní | 170 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 300 |
Voda, minerální voda, pramenitá voda bez příchutě | 150 |
Dochucovadla:
sůl, lahůdkové droždí
Energetická hodnota celkem: 1865 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 17,
Sacharidy (g): 55,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 622 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 18.3, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Brambory uvaříme v trošce vody.Osmahneme mrkev, celer a rozmrazené fazolky na másle, přidáme uvařené brambory a mléko a ještě krátce zavaříme spolu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.