TOPlist


Cizrnový perník bez cukru a mouky

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bad ass protein30
Cizrna sterilovaná400
Med35
Vejce celé (syrové)200
Banán220
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)160
Kakao Holandské (v suchém stavu)15

Energetická hodnota celkem: 5613 kJ

Bílkoviny (g): 85, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 162 SAFA (g): 12 Cukry (g): 80 Vláknina (g): 35 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 702 kJ

Bílkoviny (g): 10.6, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 20.3 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 4.4 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

skořice či perníkové koření, citronová kůra, prášek do pečiva (1 lžička), jedlá soda (1 lžička)

Postup přípravy

Vše kromě bílků rozmixujeme v míse tyčovým mixérem, opatrně přidat sníh s bílků, nalít do dortové formy a šup s tím do trouby na 175 stupňů cca na 45 minut. Zkoušejte těsto jako u klasické buchty.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma