- Autor: urbami
- Porce: 4.00
* 500 g hovězího masa * 20 g slaniny 50 g sádla * 2 rajčata * 3 papriky * 2 lžíce rajčatového protlaku * 1 sterilovaná okurka * 1 větší cibule * mletá paprika * mletý pepř * sůl
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Sádlo vepřové škvařené | 50 |
Kladenská pečeně průměr | 20 |
Cibule | 100 |
Rajčata | 200 |
Koření průměr | 10 |
Paprika červená | 100 |
Rajský protlak | 50 |
Energetická hodnota celkem: 6765 kJ
Bílkoviny (g): 104,
Tuky (g): 117,
Sacharidy (g): 41,
SAFA (g): 54,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1691 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 29.3, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 13.5, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.