- Autor: urbami
- Porce: 4.00
* 500 g hovězího masa * 20 g slaniny 50 g sádla * 2 rajčata * 3 papriky * 2 lžíce rajčatového protlaku * 1 sterilovaná okurka * 1 větší cibule * mletá paprika * mletý pepř * sůl
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 500 | 
| Sádlo vepřové škvařené | 50 | 
| Kladenská pečeně průměr | 20 | 
| Cibule | 100 | 
| Rajčata | 200 | 
| Koření průměr | 10 | 
| Paprika červená | 100 | 
| Rajský protlak | 50 | 
Energetická hodnota celkem: 6765 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 104, 
                                                        Tuky (g): 117, 
                                                        Sacharidy (g): 41,
                                                        SAFA (g): 54,
                                                        Cukry (g): 25,
                                                        Vláknina (g): 6,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1691 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 29.3, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 13.5, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









