- Autor: vptackova
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Máslo čerstvé | 46 |
| Cibule | 168 |
| Mrkev | 277 |
| Petržel - kořen | 124 |
| Celer bulva | 173 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
| Masox (hotový výrobek) | 12 |
| Smetana na vaření 12% | 200 |
Energetická hodnota celkem: 4050 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 63,
Sacharidy (g): 81,
SAFA (g): 42,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1013 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 15.8, Sacharidy (g): 20.3, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






