- Autor: dadla75
- Porce: 17.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřový bok bez kosti a kůže (syrový) | 650 |
Vepřová plec (syrová) | 750 |
Hovězí mleté průměr (syrové) | 500 |
Cibule | 144 |
Vejce celé (syrové) | 100 |
Rohlík pšeničný bílý průměr | 136 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 21581 kJ
Bílkoviny (g): 354,
Tuky (g): 373,
Sacharidy (g): 92,
SAFA (g): 128,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1269 kJ
Bílkoviny (g): 20.8, Tuky (g): 21.9, Sacharidy (g): 5.4, SAFA (g): 7.5, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.