TOPlist


Hovězí zadní z plece dušené

  • Uživatelský recept
  • Autor: libusesp
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Víno červené200
Mouka pšeničná bílá24
Fazole červené sterilované v nálevu270
Cibule180
Slanina (Burger King)23
Hovězí maso zadní průměr (syrové)1000

Energetická hodnota celkem: 8317 kJ

Bílkoviny (g): 234, Tuky (g): 59, Sacharidy (g): 111 SAFA (g): 26 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1386 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 18.5 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 2.3 Vláknina (g): 3.5 Sůl (g): 0.7


Dochucovadla:

sůl , římský kmín, pepř,

Postup přípravy

Na slanině orestujeme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, rychle osmahneme, osolíme , opepříme, přidáme římský kmín a podlijeme vínem. Když se víno vyvaří podlijeme vodou ( může být i vývar) a dusíme až je maso měkké. Případně zahustíme moukou. Není nutné. V mícháme fazole a necháme prohřát.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma