- Autor: DanaDanca
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Uzená krkovice | 200 |
Voda | 100 |
Koření průměr | 5 |
Česnek | 20 |
Cibule | 180 |
Petržel - kořen | 200 |
Mrkev | 300 |
Celer - bulva | 250 |
Brambory zimní | 400 |
Kuře průměr | 200 |
Energetická hodnota celkem: 6087 kJ
Bílkoviny (g): 92,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 173,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 68,
Vláknina (g): 31,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1522 kJ
Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 43.3, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Vše nakrájíme na kousky, podlijeme vývarem, lehce okořeníme a pečeme, až je zelenina i maso měkké, občas promícháme. Lze místo kuřecího péct i libové maso vepřové.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.