TOPlist
Sledujte nás:

hovězí steak s bylinkovou bramborou

Zpět
  • Autor: vlastovka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Porce: 1.00

150g hovězí roštěná 150g chřest nebo řapíkatý celer 2 malé plátky šunky 1 lžička oleje 1 větší brambora vařená ve slupce 2 lžičky tvarohu šlehabného s bylinkami 2 lístky bylinek

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2037 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 28, SAFA (g): 11, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Maso zprudka grilujeme na kvalitní pánvi, z každé strany ca 6 minut. Zeleninu očistíme, upravíme na dlouhé tyčinky a ty zabalíme do 4 svazků, svážeme polovičním plátkem slaniny. Opečeme na pánvi. Vařenou bramboru oloupeme, podélně rozkrojíme, vydlabeme lžičkou a naplníme lžičkou tvarohu našlehaného se lžící mléka a bylinkami. Ozdobíme lístkem bylinek.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři