- Autor: Margharetka
- Doba přípravy (min.): 10
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 90 |
Jablko | 50 |
Kuřecí prsa bez kůže pečená (nesolená) | 75 |
Hořčice plnotučná průměr | 2 |
Kunín zakysaná smetana klasik 12% | 80 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1193 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 298 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 3.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Potravina Množství (g/ml) celer sterilovaný 185 Jablka 100 Kuře průměr 150 Smetana zakysaná light průměr 150 Hořčice plnotučná (Hellmann´s) 4
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.