Hovězí pečeně protýkaná zeleninou
- Uživatelský recept
- Autor: martashi
- Porce: 12.00
- Doba přípravy (min.): 120
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo čerstvé nesolené | 30 |
Cibule | 300 |
Voda | 1000 |
Hovězí vývar (čistý) | 500 |
Špek | 10 |
Citron | 100 |
Petržel - kořen | 300 |
Celer bulva | 300 |
Mrkev | 500 |
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 1500 |
Energetická hodnota celkem: 12523 kJ
Bílkoviny (g): 326,
Tuky (g): 123,
Sacharidy (g): 115
SAFA (g): 56
Cukry (g): 49
Vláknina (g): 46
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1044 kJ
Bílkoviny (g): 27.2, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 9.6 SAFA (g): 4.7 Cukry (g): 4.1 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 0.8
Dochucovadla:
tymián,bobkový list, nové koření, sůl
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se