TOPlist


Fazolové lusky na bílo

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazolové lusky mražené400
Basic smetana na vaření 12%200
Cibule50
Jihočeské máslo 82%10
Mouka pšeničná hladká10
Kopr10
Ocet1

Energetická hodnota celkem: 2193 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 19 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1097 kJ

Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 9.5 Cukry (g): 7.5 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

ocet,sůl, kopr

Postup přípravy

Fazolové lusky podusíme do měkka na lžíci másla a cibulce, lehce osolíme a zalijeme smetanou s trochou hladké mouky, podle chuti můžeme okyselit, popřípadě přidat nasekaný kopr.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma