TOPlist


Databáze potravin

Ocet

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 170 kJ
  • Bílkoviny: 0 g
  • Tuky: 0 g
  • Sacharidy: 10 g
  • SAFA: 0 g
  • Cukry: 6 g
  • Vláknina: 0.2 g
  • Sůl: 0.1 g
Ocet má poměrně nízkou energetickou hodnotu a navíc se používá pouze v malém množství. Výhodou také je, že přidáním octa se sníží glykemický index pokrmu. Můžete ho proto k dochucování pokrmů používat.

Náhrada

Ocet můžete v některých pokrmech nahradit citronovou šťávou, která má jemnější chuť a obsahuje vitaminy.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma