- Autor: Kater
- Doba přípravy (min.): 90
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová pečeně (syrová) | 760 |
Cibule | 100 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 500 |
Olej běžný (průměr) | 15 |
Brambory (syrové) | 500 |
Smetana zakysaná 15% | 100 |
Energetická hodnota celkem: 7677 kJ
Bílkoviny (g): 189,
Tuky (g): 67,
Sacharidy (g): 110,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1280 kJ
Bílkoviny (g): 31.5, Tuky (g): 11.2, Sacharidy (g): 18.3, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.