- Autor: ASDFR
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 1000 |
Víno červené | 500 |
Česnek | 20 |
Máslo | 5 |
Cibule | 80 |
Mrkev | 80 |
Mouka pšeničná bílá průměr | 30 |
Slanina anglická | 100 |
Cibule šalotka | 200 |
Žampiony | 120 |
Rajský protlak Marks&Spencer | 30 |
Vývar průměr | 150 |
Energetická hodnota celkem: 12496 kJ
Bílkoviny (g): 213,
Tuky (g): 167,
Sacharidy (g): 161,
SAFA (g): 76,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 2083 kJ
Bílkoviny (g): 35.5, Tuky (g): 27.8, Sacharidy (g): 26.8, SAFA (g): 12.7, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.