TOPlist


Krůtí roláda

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůtí prsa bez kůže1000
Vejce celá průměr110
Hořčice plnotučná průměr20
Paprika červená200
Šunka od kosti50
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)20
Cibule400
Pór100
Máslo čerstvé10

Energetická hodnota celkem: 7503 kJ

Bílkoviny (g): 263, Tuky (g): 54, Sacharidy (g): 65 SAFA (g): 18 Cukry (g): 38 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 750 kJ

Bílkoviny (g): 26.3, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 6.5 SAFA (g): 1.8 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 1.4 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

sůl,pepř,mevědí česnek

Postup přípravy

Maso rozklepeme na tenký plát, potřeme ho hořčicí, osolíme,opepříme, poklademe listy pórku,proužky kapie, vaječnou omeletu, plátek šunky od kosti.Pak řádně utáhneme roládu a potřeme ji olejem, vložíme do pekáčku vystlaného cibulí, nakrájenou kapií a medvědím česnekem. Upečeme do měkka, za průběžného podlévání vývarem. Cibuli a papriku ve štávě rozmixujeme. Můžeme ji zjemnit kouskem másla.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma