TOPlist


Hovězí srdce s křenem

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso přední průměr (syrové)800
Cibule100
Česnek10
Křen300

Energetická hodnota celkem: 7593 kJ

Bílkoviny (g): 157, Tuky (g): 106, Sacharidy (g): 53 SAFA (g): 48 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 22 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1898 kJ

Bílkoviny (g): 39.3, Tuky (g): 26.5, Sacharidy (g): 13.3 SAFA (g): 12 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 5.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl,celý pepř,celé nové koř.

Postup přípravy

Hovězí srdce okrájené od tučných částí vložíme do papiňáku a ve studené osolené vodě s několika kuličkami pepře a nového koření,cibulí a stroužkem česneku vaříme asi 40. Křen oloupeme a nastrouháme. Protože jsem v databázi nenašla hovězí srdce použila jsem nutriční hodnoty hovězí maso přední.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma