- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 2.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibulka jarní | 10 |
Špenát | 30 |
Bryndza | 50 |
Meggle Cottage Cheese přírodní | 100 |
Houby Portabello | 280 |
Dochucovadla:
sůl, bazalka
Energetická hodnota celkem: 1407 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 704 kJ
Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Z hub odstraníme nožičky a lehce posolíme. Cottage smícháme s bryndzou a nasekaným špenátem, přidáme pokrájenou jarní cibulku a bazalku. Připravenou náplní plníme žampiony a pečeme na 180 °C cca 20-30 minut (dle velikosti). 1 porci odpovídají dvě velké houby. Místo Portobello můžeme použít klasické žampiony.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.